Viime päivinä tyttösemme itkuisuus on kasvanut. Tähän asti tyttö ei ole siis kovin paljoa itkeskellyt, mutta nyt itkee iltaisin, kun on yliväsynyt. Rauhoittuu kyllä, vaikka väsymyksen lisäksi on myös massuvaivoja. Ei tyttö kauheita määriä itkeskele, mutta enemmän kuin ennen. Mutta jostain luin, että vauvan itkuisuus on huipussaan kahden kuukauden iässä, joten ilmeisesti itkuisuuden lisääntyminen on ihan normaalia ja lähtee tästä taas vähenemään. 

Tyttö on muuten löytänyt kätensä! Kuuluu ihan mahdoton lutkutus, kun kädet maistuu niin hyvältä :) Ja höpötyksiin löytyy koko ajan uusia "sanoja". Huomenna meillä on 2kk neuvolan - vähän jännää jo, että minähän verran tyttö on kasvanut. Ja itse asiassa jos en ihan väärässä ole, nyt annetaan rotavirusrokote. Toivottavasti sitä ei mitään mahdottoman pahoja oireita tule. Ystäväni ei lapselleen rotavirusrokotetta ottanut nimenomaan mahdollisten sivuvaikutusten takia. Me tultiin kuitenkin siihen tulokseen, että mahdollinen virus olisi vielä pahempi, niin otetaan rokote kuitenkin. 

Nyt muuten alkaa vaikuttaa siltä, että tyttö alkaa syödä harvemmin ja tämä näkyy vihdoin myös yöllä - nyt on ollut yölläkin jopa 3,5h taukoja syömisessä :)