image-normal.jpg

Niin on viikon loma miehen kotiseudulla ohi ja ollaan jälleen kotona. Reissu oli ihan kiva,vaikka mulle hiukan stressaavaa, kun jotenkin taas jännitti miehen vanhemmat, kun oltiin ensimmäistä kertaa tytön kanssa siellä päin. Yöt olimme omassa rauhassa mökillä maaseudulla - ja oli tosi rauhallista. Kaupungissa asuessa, kun kuuluu kaikenlaisia ääniä jatkuvasti. Mökillä oli onneksemme myös hiukan viileämpää, kun hirsimökki ei ihan niin helposti lämpiä. 

image-normal.jpg

Nyt kun siis kotiuduttiin, on pyykkivuori aivan valtava! Ja muutenkin riittää kyllä tekemistä taas kotona. Pitää yrittää siivota kunnolla, kun alkuviikosta tuleekin ystäväperhe yhdeksi yöksi kylään. Hauska nähdä mitä meidän tytöt tuumaavat toisistaan - heillä on kohta 9kk vanha tyttö. 

image-normal.jpg

Meidän tyttö on oppinut taas paljon kaikkea uutta - muunmuassa äänenkäyttöä :) Reissussa ollessa tyttö nimittäin hoksasi, että ääntä voi käyttää myös voimakkaasti ja se muuten kuulostaa varsin huvittavalta. Lisäksi uusia "sanoja" tulee päivittäin - tuleepa sieltä myös sana "äiti" <3. Harmi vaan, että eipä sillä vielä oikeasti äitiä tarkoiteta, vaan on vain täysin sattumaa. Kuulostaa se silti kivalta <3 Myös soseet tai oikeastaan mangosose on alkanut maistua hyvältä.