Olen kärsinyt lähes koko tytön olemassaolon ajan järjettömästä vaunukateudesta muiden ihmisten vaunuja kohtaan. Ostimme aika alkuvaiheessa raskautta käytettynä Emmaljungan yhdistelmävaunut, jotka ovat ehjät ja siistit joltain vuodelta 2005, ja olivat edulliset ostaa. Mies oli silloin sitä mieltä, että ne ostetaan, ja nehän siis ostettiin. Ihan kivat vaunut ja hyvät käyttää, mutta tylsät ja ei täysin sellaiset kuin haluaisin. 

Joskus alkukesästä törmäsin tori.fi -sivustolla todella hienoihin Emmaljungan retrovaunuihin, jotka ovat tosi siistit. Ostin nämä vaunut itselleni ns. asustevaunuiksi.  Maksoivat muuten enemmän kuin nuo yhdistelmävaunut. Olin pitkän aikaa melko tyytyväinen näihin vaunuihin, mutta siirryin takaisin nyt noihin yhdistelmävaunuihin, kun retroihin pitäisi ostaa valjaat. Siirryttyäni takaisin yhdistelmävaunuihin, huomasin kuitenkin niiden kiistattomasti mukavamman työntötuntuman retrovaunuihin nähden ja taitaa olla niin, että valjaat retroihin jää ostamatta, kun nämä yhdistelmät on niin mukavat käyttää.. Mutta tästä pääsemme taas takaisin tyytymättömyyteen vaunujen ulkonäköön, jota kiihdytti jälleen ystäväperheen viime viikkoinen vierailu, kun he olivat ostaneet nämä (kuva lainattu): 

image-normal.jpg

Eli ystäväperhe oli ostanut tytölleen Brion Smile -rattaat, jotka on mielestäni todella tyylikkäät ja tuntuivat hyvin näppäriltä käyttää! Myönnettäköön, että heidän vierailunsa jälkeen olen useammankin kerran ihaillut netistä noita rattaita, mutta en ihan viitsisi laittaa lähes 500€ rattaisiin vain siksi, että haluaisin tuollaiset... Ja täytyy myöntää, että meillä täällä "maalla" toimii parhaiten käytössä tuollaiset rattaat, joissa on neljä isoa ilmakumirengasta ja nuo Smilet olisi enemmänkin kaupunkirattaat. Silti en voi olla haaveilematta noista. Jos joku haluaisi ilahduttaa meitä uusilla rattailla, pyytäisin kyllä ehdottomasti ostamaan nuo :)