On ihanaa seurata, kun tyttö on niin aktiivinen ja liikkuvainen lapsi! Tyttö oppii koko ajan uutta ja liikkuu koko ajan enemmän ja nopeammin. Viime päivinä tyttö on keksinyt, että peittojen mutkaan on hauska kääriytyä ja tänään lopputulos oli alla olevan kuvan kaltainen. Oli muuten yllättävän hankala saada tyttö pois tuolta peiton mutkasta!

image-normal.jpg

Ja kun tyttö tosiaan liikkuu koko ajan nopeammin, johtaa tämä usein siihen, että jossain vaiheessa jäädään jumiin johonkin, kuten tänään ruokapöydän tuolin alle. Tyttö ei ole odotuksista huolimatta lähtenyt vielä konttaamaan, vaan liikkuu enimmäkseen mittarimatona ja kierimällä, mutta nopeasti noinkin tuntuu pääsevän. 

image-normal.jpg

Tänään tyttö kävi myös ensimmäisessä taidenäyttelyssä ja tuntui olevan asiasta vähän ihmeissään. Näyttely oli taidegrafiikkaa ja siellä oli paljon mustavalkoista taidetta,jossa oli mukana myös väripilkkuja, joten näyttely oli varsin kiva myös näin pienelle vauvalle. Kaikista ihmeellisin teos tytön mielestä oli kuitenkin teos, jonka sisään sai mennä ja valojen avulla teoksesta oli tehty lehtimaja - oli muuten tytön mielestä tosikiva ja hämmästyttävä.

Eilen nukkumaanmeno oli illalla tytölle jostain syystä vaikeeta ja jouduin pitkän aikaan pitämään tyttöä sylissä, kun pieni parka itkusteli. Todennäköisesti hampaat oli hieman vaivana, kun yläikenet on melko turvoksissa. Myös yö oli melko levoton. Tänä iltana tyttö oli sen sijaan nukkumaan mennessään oma iloinen itsensä - ja itse asiassa harvinaisen iloinen - ja naureskeli sängyssään ennen nukahtamistaan. Jospa yökin olisi taas rauhallisempi.