Eikä se sitä oikeastaan tietenkään enää olekaan. Alkaa olla vaan vähän hurja tuo uuden oppimisen ja kokeilemisen vauhti. Pidemmän aikaahan tyttö on jo ollut hirveän kiinnostunut kokeilemaan ylösnousemista tukea vasten - tänään nosti sitten itsensä jo polvilleen tv-tasoa vasten. Kohta tyttö jo oikeasti seisoo itse tukea vasten! Hurjaa.

Tänään oli hauskat tanssi- ja lauluhetket, kun tanssittiin ja laulettiin tytön kanssa M.I.A.n Jimmy -biisiä. Tyttökin äänteli hienosti melkein samalla tavalla kuin biisissä lauletaan ja pomppi nauru huulilla :)

Vähän aikaa sitten tyttö sai iltamaidon ja -puuron ja ihmeteltiin, että miksi posket hehkuu niin punaisina ja tyttö kitiseekin kovin eikä ruokakaan oikein maistunut. Kokeilin sitten ikenet ja sieltä olikin ylös puhjennut yksi hammas, jota ei vielä päivällä siellä tuntunut. Annettiin sitten lääkettä ja nyt kuulostelen nukahtaisikohan tyttö normaalisti, kun lääkekin alkaa jo vaikuttaa. Yöstä voi tulla levoton,mutta toivottavasti ei ainakaan hirveästi kipuja olisi.

image-normal.jpg