Viikonloppu oli niin vieraiden täyteinen, etten ehtinyt blogiin mitään rustailla! Lauantaina aamusta tuli kylään siis ystäväni Helsingistä ja se jos mikä oli mukavaa! Hain hänet juna-asemalta ja sen jälkeen suunnattiin kahdestaan kaupungille, kun mies oli tytön kanssa kotona. Mentiin ensin kahville, jossa oltiinja juteltiin yli tunti. Oli ihanaa kuulla, että ystävän elämässä tapahtuu tällä hetkellä kivoja ja iloisia asioita, kun hänellä on valitettavasti ollut myös vastoinkäymisiä. Kahvin jälkeen lähdettiin shoppailemaan ja ostin itselleni uusia työvaatteita (kun jos sitä tosiaan tulee vuoden vaihteessa jo töihin palattua) ja ystävä innostui ostamaan reilusti vaatteita meidän tytölle - ja ihania vaatteita ostikin :)

image-normal.jpg

Alkuillasta ystävä lähti takaisin kohti Helsinkiä, mutta vannotti tulevansa uudestaankin, kun nyt on tavannut miehenikin, niin ehkäpä tulisi jopa yöksi. Ehdin juuri kotiin takaisin, kun pihaan jo ajoivatkin äitini ja isäpuoleni. He olivatkin sitten yötä meillä ja oli kyllä kiva, kun kävivät. Mummo oli mielissään, kun tyttö ei vierastanutkaan häntä. 

Viikonloppuun mahtui siis vieraita, shoppailua ja omaa aikaa ystävän seurassa (miehellä ja tytölläkin oli sujunut ihan hyvin). Kaiken kruunasi lopulta rauhallinen sunnuntai-ilta, kun tyttökin oli harvinaisen rauhallinen. Illalla sain vielä rauhassa kölliä miehen lämpimässä sylissä ennen nukkumaanmenoa, joka on täydellinen tapa päättää kiva, mutta jollain asteella raskaskin, viikonloppu. 

image-normal.jpg