Ihanaa, kun vihdoinkin on oikeasti kesäinen sää eli yötkin on lämpimiä :) Ensin tyttö vaan ei meinannut viihtyä kunnolla ulkona, kun oli niin kuuma, mutta lopulta nukahti kuitenkin ja nukkui ihan hyvin. Mulla oli vaununkopassa lämpömittari ja se näytti tytön nukkuessa +25 eli ei onneksi varjoisalla terassilla ihan liian lämmin ollut - toki kävellessä lämpötila oli välillä hetkellisesti enemmän. 

Tytöllä oli perjantaina 2kk neuvola ja painoa oli kertynyt jo komeat 5,5kg :) Kuukaudessa tullut lähes kilo lisää. Neuvolassa tyttö sai myös ensimmäisen rokotteensa, suun kautta annettavan rotarokotteen. Onneksi ei tullut (ainakaan vielä) mitään isompia sivuvaikutuksia, hieman väsymystä ja pieniä vatsavaivoja vain. Ja silti oon ollut huolissani ja ahdistunut. Kuinkahan sitten, kun 3kk neuvolassa rokotteita tulee useampiakin ja vielä pistoksina...

Mies yllätti mut yhtenä iltana totaalisesti ja positiivisesti - se sanoi yhtäkkiä, että jos tietyt asiat menee hyvin ja suunnitellusti (oletettavaa on, että näin käy), voimme jossain vaiheessa tehdä tytölle myös sisaruksen (joo, nyt joku sanoisi, että lapsia ei tehdä vaan niitä saadaan...). Tähän asti mies on ollut melko vahvasti yhden lapsen kannalla. Minäkin jo jossain vaiheessa ajattelin, että yksi lapsi riittää vallan mainiosti, mutta hieman "salaa" olen kuitenkin toivonut, että lapsia tulisi kaksi, koska ainakin minä olen ollut iloinen sisaruksistani, vaikka niissä on omat ongelmansakin välillä. Olen kuitenkin todella läheinen varsinkin vanhimman pikkusiskoni kanssa, koska meillä ei ole myöskään iso ikäero, niin on kasvettu hyvin tiivisti yhdessä.

Kirjoittelin aiemmin tytön nukkumisesta ja haaveilin, että saisin nukkua vähän pidempiäkin pätkiä, niin nyt niin on käynyt - ennätys taitaa olla jopa 3,5h! Tyttö onnyt vähentänyt yösyöntejä, kun syö illalla enemmän kuin ennen. Joinakin öinä tyttö on syönyt ensimmäisen kerran vasta klo 3 aikoihin ja seuraavan kerran klo 5 ja joinakin ekan kerran n. 0.30-1.00 ja seuraavan kerran joskus klo 3.30-4.45. Tätä lisää kiitos :) Saas nähdä millaiseksi yöt tulee menemään, kunhan jonkinlaista vuorokausirytmiä alkaa oikeasti olla.