Mies oli lomalla viime viikon ja se jos mikä oli mukavaa! Saatiin olla päivät yhdessä koko perhe ja mies nukkui lähes kaikki yötkin vieressäni, joka oli myös varsin mukavaa. Tänään mies kuitenkin palasi taas töihin, joten oltiin taas tytön kanssa kahden. Päivä tuntui taas hiukan oudolta, kun ei ollutkaan aikuisseuraa saatavilla kuin vasta illalla... Huomenna on kuitenkin taas kerhopäivä ja päästään moikkaamaan kerhokavereita - toivottavasti olisi jo uusiakin kerholaisia, kun nyt tähän mennessä pikkuisia on ollut vain kolme (!). 

Viikonloppuna tuleekin ensin ystäväni Helsingistä käymään - hän ei ole koskaan aiemmin käynyt meillä eikä itse asiassa ole edes tavannut miestäni, vaikka olemme olleet ystäviä jo reilut kolme vuotta. Tähän tosin on yksinkertaisesti syynä vain ja ainoastaan se, että mieheni ei ole juuri käynyt Helsingissä näinä vuosina eikä ystäväni tosiaan ole aiemmin käynyt meillä. Mutta nytpähän viimein tapaavat :) Ystäväni lähdettyä tulevat yhdeksi yöksi kylään äitini ja isäpuoleni, jota odotan myös kovasti. Toivottavasti eivät vaan pety liian pahasti, kun tyttö on alkanut hieman vierastaa...

Tänään tuli perille uudet rattaat. On ne vaan hienot ja kevyet. Ja pitihän niitä testata edes hiukan, vaikka testaus tapahtuikin ainoastaan sisällä. Alkuun siis tosiaan rattaat on matkarataskäytössä ja joskus myöhemmin, kunhan tuttö on isompi (naama menosuuntaan en raaski vielä koko ajan pitää ja yhdistelmävaunuissa on kuitenkin täysmakuuasento) tarkoitus on käyttää noita rattaita sitten kokoaikaisesti.

image-normal.jpg