Mulle tuli tässä pari viikkoa sitten totaalinen kyllästyminen vaipoista syntyvään roskamäärään ja aloin tosissani miettiä kestovaippoja. Muistin sitten, että äitiyspakkauksessa tuli pari vaippaa mukana ja päätin niitä kokeilla - ja siskoni on alusta alkaen toitottanut, että kannattaa ehdottomasti ainakin kokeilla kestovaippailua. No, kokeilin siis molempia äitiyspakkauksesta löytyviä vaippoja ja kokeilun jälkeen tulin siihen tulokseen, että Myllymuksujen vaipat taitaisivat meillä toimia kotikäytössä (suunnitelmissa siis ainoastaan osakestoilla eli kotona päiväsaikaan käytetään kestovaippoja ja yöllä ja muualla ollessa sitten kertakäyttövaippoja). Soitin vielä siskolleni lisävahvistusta päätökselleni ja sain sitä sekä hyviä kokemuksia Myllymuksujen vaipoista ja lupauksen saada vaippaimuja lainaan, niin aloitin sitten vaippojen haalimisen. Haalin vaipat lähinnä Facebookin kestovaippa- ja äitiyspakkauskirppiksiltä ja nyt meiltä löytyy varsin hyvä kasa Myllymuksujen vaippakuoria, all in one -vaippoja ja tuunattuja Aio-vaippoja myös (eli näistä muokattu kuorivaippoja). Ihan täysillä ei ole osakestoilu päässyt vauhtiin, kun imuja löytyy tällä hetkellä ainoastaan yksi ja Aio-vaippoja on ainoastaan neljä. Siskolta saan kasan imuja tällä viikolla ja postissa tulee lisää, jonka lisäksi saan vielä äitiyspakkauksen vaippoja kerhokavereilta :) Ihan kivoilta on kestovaipat tuntuneet käytössä sen verran, mitä niitä nyt on mahdollista ollut käyttää. 

image-normal.jpg
 
Ylihuomenna ollaan lähdössä tytön kanssa minun kotiseudulleni reissuun. Ollaan ensin yksi yö ystäväperheen luona (vähän jännittää, että mitenkähän yö menee siellä) ja sitten mennään minun lapsuuden kotiin mummolaan :) Ihanaa päästä välillä taas kotiseudulle!
 
image-normal.jpg
Tänään oli 5kk neuvola ja tytölle oli kahdessa viikossa tullut painoa ainoastaan 120g ja pituutta 1cm eli stratgiset mitat tällä hetkellä 7 505g ja 65cm. Jostain ihmeen syystä terkkari (oli joku sijainen tosin) nurisi siitä, että tyttö kääntyy ainoastaan yhteen suuntaan  (omalle vasemmalleen), vaikka eihän kaikki 5kk vanhat edes osaa välttämättä kunnolla edes kääntyä. Tyttö kuitenkin hienosti esitteli konttausasennot ja kaikki muut taidot sitten  päälle. Rokotukset hiukan itketti tällä kertaa, mutta reipas tyttö oli. Neuvolan jälkeen suunnattiinkin jälleen vauvakerhoon kavereiden kanssa touhuamaan.