Joulukuu on reissukuukausi. Viime viikonloppuna oltiin miehen vanhempien luona toisella puolella Suomea, kun miehellä oli asioita hoidettavanaan. Rankka reissu, kun tyttö ei meinannut jaksaa auromatkoja. Muuten oli ihan kivaa, kun tyttö näki mummun ja ukin, jotka on viimeksi nähnyt kesällä - ei edes vierastanut! Tulevana viikonloppuna teemme joulureissun Pohjois-Karjalaan toiseen mummolaan ja jouluki taas toiselle puolelle Suomea. Eli reissuja riittää...

Tytölle on ilmaantunut tässä viime aikoina ihottumaa, joka näyttää atooppiselta ihottumalta. Kutinaa ei ole ollut havaittavissa ja pääasiallisesti iho ei näytä kovin pahalta, neuvola onkin antanut ohjeen seurailla tilannetta. Ensi viikolla on influenssarokotus, jolloin sovimme neuvolassa samalla ihottumaa näytettävän, jos ei tarvitse lääkärille mennä aiemmin (eli ihottuma ei pahene).

Tänään tyttö seisoi ensimmäistä kertaa ilman tukea! Tyttö otti minulta mandariinia ja päästi samalla irti minusta ja siinä sen jälkeen vaan seistä törötti tukevasti. En ole varma tajusiko tyttö tuota itse ollenkaan. Viime viikolla tyttö oppi kiipeämään portaat ja nyt osaa jo hyvin. Hurja vauhti kaiken liikkumisen suhteen on tytöllä kyllä ollut.

image.jpg