... eli pahimmat paska mutsi -fiilikset alkaa olla ohi. Tyttö alkaa olla taas oma itsensä - tissi kelpaa taas ihan normaalisti ja ylimääräiset kitinätkin alkaa olla takana päin. Mitä todennäköisemmin viime perjantaina saatu rokote oli siis suurin syy tissiongelmiin ja kitinään, koska nyt om rokotteessa saadun viruksen viimeinen "aktiivipäivä". 

Entiset työkaverit kävi tänään myöhäisillä rotinoilla. Oli mukavaa, kun kävivät ja toivat tullessaan tytölle ruusun istutettavaksi pihaan ja lorukirjan. 

image-normal.jpg

Pihahommien suhteen pitäisi aktivoitua. Nyt on tullut tehtyä pitkälti sisähommia tyttösen nukkuessa, mutta nyt pitäisi siirtyä ulkohommiin. Pikkuisen ehdin tänään aloitella kukkapenkkien kitkemistä, mutta hommaa on ulkona paljon, koska tällä meidän talollamme on vanha puutarhatontti. On mukava seurata mitä kaikkea täällä kasvaakaan - en tosin oo kovin hyvä kukkien tai muidenkaan istutusten tuntija. Sen tiedän, että meillä on ainakin omena- ja kirsikkapuita, vadelmia, viinimarjapensaita ja pensasmustikoita. Kukkiakin on monenlaisia, mutta niistä en kovin montaa tunne.

image-normal.jpg